Saturday, December 18, 2010

melakauuu

....sambungan dari sini.

ni dekat sungai melaka. ada river cruise. gua tak naik. sebab gua bukan into sangat scene scene bayar membayar kalau nak naik ni. keh3. angel gambau gua amik ni, tak chungg sangat. angel yang cantik jauh, gua malas nak jalan. HAHA.



ni dekat area area menara taming sari. macam biasa, gua tak naik menara tu. gila. dah la mahal, bukan ada apa punnn.



ini dekat pantai pengkalan balak. diorang cakap tempat orang buang bangkai babi. entahlah. yang penting, gua tak mandi sini. gua main jentik jentik air sikit je. kah.kah.kah.




sini jonker walk. serius gua cakap, tempat ni memang rare! banyak kedai rare. barang rare. amoi rare! kah.kah.kah.





ni pengkalan balak semula. gamba tak tersusun. HAHA!



ha, lu orang tau kenapa sekarang cerita superman dah takde? ni ha. gua jumpa aritu. buat part time kayuh beca. katanya lagi untung dari belakon tibi weh.keh3.


sekian.

oh ya. gamba gadis berbikini gua tak jadi upload la. haram. HAHA!

4 comments:

nurulSYAFIKA. said...

weh aku mcm nak dengki je kat kau.
tp tak boleh sbb kau kawan aku ahaha.

p/s: nnt gua kawen jadi photographer gua, free boleh?

AMENG said...

orang melayu bila tah nak habis dengki mendengki ni. nasib baik gua orang jawa. malau jadi melayu. kuat dengki.
boleh, aku pakai filem.pastu kau developed sendiri. keh3.

nurulSYAFIKA. said...

sbb taknak jadi typical malay lah aku taknak dengki kat kau haha.
eleh aku lagy ah mix bugis dgn jawa ;p

AMENG said...

iyolahhhh...